Låt livet ta plats

Koncept och marknadsföring för Brf. Granngården och Brf. Borggården i Klockhusparken, Beckomberga.

Ur konceptet för Klockhusparken: 

Att bo i Klockhusparken är att leva i hjärtat av Beckomberga. Här finns det gott om rum för dig. Samla på dig. Sprid ut dig. Kort sagt, låt livet ta plats.

Den stora, lummiga parken är mer än 25 bouleplaner lång och 100 picknickfiltar bred. Eller i klarspråk: ca 35 000 kvm stor. Här kan du och ditt liv ta plats – bland tussilago, snödroppar och körsbärsblom. Och när parken slutar blomma fortsätter kulturlivet att blomstra i vår gröna kulturpaviljong.

Kvadraten och takhöjden innanför tröskeln är också generösa. I ditt nya hem rymmer ett sovrum mer än en säng, ett vardagsrum mer än en soffa och ett kök mer än ett matbord. Mycket mer. Möblera ditt liv som du vill leva det.

I byggnaderna kring Klockhusparken bygger vi rum för alla. Det K-märkta Klockhuset öppnar dörrarna för stadens studenter. I husen intill finns lägenheter för unga och gamla, små som stora familjer. Alla lägenheter är unika i sitt slag med tidstypiska vinklar och vrår och bevarade detaljer från förr. Det är en plats för Beckomberga att berätta sin historia och en plats för dig att börja din framtid.

Klockhusparken i Beckomberga – låt livet ta plats. 

Kund

Riksbyggen

Uppdragsgivare

Försteg